skip to Main Content

Een fotoshoot is een investering. Maar wat je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar! Herinneringen, gevoelens, details van je leven die zijn vastgelegd in beelden om niet meer te vergeten. Alle producten die ik lever zijn van hoge kwaliteit.

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de prijzen voor een fotoshoot. Alle opties zijn uitbreidbaar met extra uren fotografie of extra personen. Staat jouw optie hier niet tussen? Mijn werkveld is nóg breder, neem dus zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Gezin & Familie • Lovers • Zwanger & Newborn

Altijd al mooie en ongedwongen foto’s van jezelf, je gezin, met je grote liefde of je newborn baby willen hebben? Dat kan! Ik fotografeer graag op een door jullie gekozen locatie in het bos, de stad of gewoon bij jullie thuis.

€ 165,-excl. btw

Hiervoor krijg je:

– 60 minuten fotografie op locatie naar keuze
– Inclusief 25 digitale foto’s naar keuze
– Online gallery
– Maximaal 5 personen

(zakelijk) Portret

Op zoek naar een (zakelijke) portretfoto voor bijvoorbeeld social media of een website? Ik zorg dat je kunt stralen en leg je vast zoals je bent. En met mijn draagbare studio kan dat op elke gewenste locatie.

€ 135,-excl. btw

Hiervoor krijg je:

– 30 minuten fotografie in een studio op locatie naar keuze
– Inclusief 12 digitale foto’s naar keuze
– Online gallery
– Maximaal 1 persoon

Studio

Wil je graag met je gezin in een studio op de foto? Of heb je een professioneel portfolio nodig? Kies dan voor deze (glamour) fotoshoot in een fysieke studio waarbij je met props, verschillende achtergronden en kledingwissels een leuke variatie aan foto’s krijgt.

€ 239,-excl. btw

Hiervoor krijg je:

– 90 minuten fotografie in een studio
– Inclusief 25 digitale foto’s naar keuze
– Online gallery
– 2 kleding- en achtergrondkleur wissels voor verschillende looks

Bedrijf in Beeld

Wil jij jezelf, je onderneming of je merk een boost geven? Ook daar kun je mij voor inschakelen! Ik ga graag voor je op pad om mooie content te creëren voor bijvoorbeeld je website en social media. Denk bijvoorbeeld aan portretfoto’s, sfeerbeelden, productfoto’s of een mix.

€ 350,-excl. btw

Hiervoor krijg je:

– Intake videogesprek
– 90 minuten fotografie
– Minstens 40 zorgvuldig bewerkte foto’s
– Portretten, sfeerbeelden & productfoto’s
– Locatie naar keuze
– Online gallery

Het gaat hier om sfeerfotografie. Interesse in een portrettenreeks van bijvoorbeeld al je medewerkers? Neem contact op voor meer informatie.

Werkwijze & voorwaarden

Na een fotoshoot maak ik een selectie van de foto’s die ik vervolgens bewerk. Deze foto’s komen in een online gallery te staan (op lage resolutie en met watermerk). Vervolgens deel ik de link en kun je zelf foto’s kiezen die je absoluut wil ontvangen. Wanneer dit er meer zijn dan bij het pakket horen is het mogelijk om extra foto’s bij te bestellen (per 10 foto’s € 50,-). Tot slot ontvang je de foto’s digitaal in hoge resolutie via WeTransfer.

Bij hinderlijk weer wordt de fotoshoot, wanneer deze op een buitenlocatie is gepland, naar een andere datum (in overleg) verplaatst.

Mijn prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden. De genoemde tarieven zijn exclusief BTW en eventuele parkeerkosten en incl. reiskosten binnen een straal van 10 km. vanaf Hoevelaken (daarbuiten € 0,35,- per kilometer). Op alle shoots zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Back To Top